Verzorging

             Is dit niet jammer?


Kom gerust eens langs, je zal verbaasd zijn en denken ‘waarom heb ik dit niet eerder gedaan?’

Indien je dit wenst geef ik je tips om thuis je voeten te blijven verwennen.Waarom is voetverzorging zo belangrijk?


Veel mensen hechten weinig aandacht aan hun voeten, terwijl onze voeten ons lichaam dragen. We lopen rond en rond zonder te beseffen dat de voeten daaronder lijden.

Tot je pijn begint te krijgen.


Voetverzorging is trouwens voor iedereen weggelegd, daar is geen leeftijd voor. Goed verzorgde voeten voelen heerlijk aan, de pijn wordt verholpen en ze zien er mooi uit. Veel vrouwen durven in de zomer geen open schoen te dragen omwille van lelijke nagels, droge huid, eelt enz. Het dragen van een hakje wordt moeilijker en moeilijker.
Waarom gelaatsverzorging geen luxe is!Enjoy gelooft in de kracht van de wetenschap als middel om het huidverouderingsproces tegen te gaan. Ik geef je huid een frisse, heldere en gezonde uitstraling als weerspiegeling van je innerlijke, stralende schoonheid.

Een effectieve, huidverbeterende schoonheidsbehandelingen

gaat hand in hand met een intens wellness gevoel.
Als startpunt kies ik persoonsgerichte, passende werkstoffen om huidverbetering te krijgen. Het samenspel is echter pas compleet als geest en lichaam in balans zijn.

Hiervoor gebruik ik massage- en aanrakingstechnieken. tijdens een behandelingen schenk ik dan ook evenveel aandacht aan de innerlijke ontspanning, als aan de wetenschappelijke feten die je huid laten stralen. Helemaal ontspannen, een goed gevoel van je gelaat is hetgeen waar we samen naar streven.
Door regelmatig een gelaatsbehandeling te laten doen, krijgt jouw gezicht een gezondere uitstraling. je huidtextuur en teint worden geëgaliseerd, rimpels en littekens nemen af en je huid zal gezonder zijn.

Enjoy helpt jou graag verder met een gelaatsbehandeling op maat.Copyright @ All Rights Reserved